Datum oplevering
Eerste kwartaal 2021
Klant
OQEMA
Soort Gebouw
Distributiecentrum, Kantoor
Sector
Gevaarlijke Stoffen (PGS 15)
Status
Voorbereiding

OQEMA

Distributiecentrum oqema

OQEMA gaat uitbreiden op bedrijvenpark Ekkersrijt in Son. OQEMA is een internationaal actief distributiebedrijf voor opslag van chemische grondstoffen en specialistische producten (PGS 15). Het bedrijventerrein ligt met een goede ontsluiting pal naast de A50 in Son. Met de uitbreiding blijft OQEMA op dezelfde locatie en denkt hierbij aan haar werknemers en wil daarnaast de groei continueren.

 

  • Casco = Betonconstructie
  • B.V.O. 3.780 m²
  • Son en Breugel

OQEMA heeft de Design & Build opdracht aan Conferm gegund. Tegen de bestaande hal wordt een bedrijfsruimte in een betonconstructie gebouwd voor opslag van chemische grondstoffen. Het totale gebruiksoppervlakte is 3.780 m² opgebouwd uit twee hallen, een expeditie ruimte en aan de voorzijde voorzien van een modern kantoor. De bebouwing, uitgevoerd in PGS 15, omvat bedrijfsruimte met een laadkuil met zes docks en voorzien van een CO2 blussysteem.

CONFERM

Conferm ontwerpt, adviseert en realiseert state-of-the-art projecten, turnkey opgeleverd en gerealiseerd in nauwe samenwerking met opdrachtgevers, architecten en collega-specialisten. Dit alles onder het motto: “Het creëren van uw ideale werkplek”. Daarnaast zijn wij als ontwerpende bouwer nationale koploper in PGS 15 warehousing.

Conferm, powered by Remmers Bouwgroep, realiseert het gloednieuwe distributiecentrum van OQEMA. Daarnaast biedt het tevens kantoorruimte. Conferm beschikt over de laatste kennis van materiaalinnovaties, bouwtechnieken en wet- en regelgeving. Bovendien doet het team van Conferm voortdurend ervaringen op in de praktijk, tijdens talloze uiteenlopende projecten in het hele land. Die expertise zetten zij graag volledig in ten behoeve van een nieuw bedrijfsgebouw.

Conferm bedankt OQEMA voor het vertrouwen. Samen met onze partners zullen wij in het eerste kwartaal 2021 het distributiecentrum opleveren.