Datum oplevering
medio 2019
Klant
Marel Poultry Processing B.V.
Soort Gebouw
Productie
Sector
Industrie
Status
Opgeleverd

Marel Poultry

'NIEUW PRODUCTIECENTER VOOR WERELDMARKTLEIDER MAREL IN DONGEN'

Marel is wereldleider op het gebied van verwerkingssystemen en de bijhorende dienstverlening binnen de pluimvee, vlees en visindustrie. Samen met de klant verandert Marel de manier waarop voeding geproduceerd wordt. Haar visie is een wereld waar kwalitatief goed voedsel op een duurzame en betaalbare wijze wordt geproduceerd. De machines en systemen van Marel helpen voedselproducenten binnen verschillende grootte om succesvol te opereren. Het team van Marel bestaat uit 5400 medewerkers opererend vanuit 32 landen en een netwerk van meer dan 100 agenten en distributeurs.


Binnen de Benelux heeft Marel Poultry een productielocatie in Dongen. Vanuit hier worden de onderdelen – deels geassembleerd tot subassemblages – geleverd aan de hoofdvestiging in Boxmeer, waar de machines volledig samengesteld worden. Inmiddels is Marel al meer dan 60 jaar gevestigd aan de Wilhelminastraat in Dongen.

  • Casco = staalconstructie
  • B.V.O. 4.250 m²
  • De Nestel, Dongen

Als ontwerpende bouwer zullen wij nabij de huidige vestiging in Dongen, het nieuwe productiecenter op het bedrijventerrein Tichelrijt II realiseren. Het nieuwe bedrijfspand zal hoofdzakelijk, evenals de huidige vestiging in Dongen, onderdelen produceren voor de pluimvee tak van Marel.

Marina Starmans Burgemeester Dongen: Het voelt als een familiebedrijf

Samen met onze partners zullen wij eind 2018 het nieuwe center voor Marel Poultry opleveren. Wij danken Marel voor het vertrouwen in Conferm!

Persbericht Nieuwbouw Marel te Dongen