Datum oplevering
oktober 2020
Klant
Kranenberg Vastgoed B.V.
Soort Gebouw
Distributiecentrum, Kantoor
Sector
Warehousing, Logistiek
Status
Uitvoering

DC Brakman

DISTRIBUTIECENTRUM BRAKMan

De nieuwbouw wordt gerealiseerd op de voormalige locatie van Heijmans Infra aan Brakman 50 in Tilburg op industrieterrein Vossenberg. Dit warehouse heeft de beschikking over 22 docks en is voorzien van een ESFR-sprinklersysteem. Het warehouse is opgedeeld in twee delen, maar is eenvoudig aan te passen naar één deel. Daarnaast beschikt het over 850 m2 kantooroppervlakte.

  • Casco = Staalconstructie
  • B.V.O. 22.145 m²
  • Tilburg

CONFERM

Conferm ontwerpt, adviseert en realiseert state-of-the-art projecten, turnkey opgeleverd en gerealiseerd in nauwe samenwerking met opdrachtgevers, architecten en collega-specialisten. Dit alles onder het motto: “Het creëren van uw ideale werkplek”. Daarnaast zijn wij als ontwerpende bouwer nationale koploper in PGS 15 warehousing.

Conferm, powered by Remmers Bouwgroep, realiseert het gloednieuwe distributiecentrum van Kranenberg Vastgoed B.V. Daarnaast biedt het tevens kantoorruimte. Conferm beschikt over de laatste kennis van materiaalinnovaties, bouwtechnieken en wet- en regelgeving. Bovendien doet het team van Conferm voortdurend ervaringen op in de praktijk, tijdens talloze uiteenlopende projecten in het hele land. Die expertise zetten zij graag volledig in ten behoeve van een nieuw bedrijfsgebouw.

Conferm bedankt Kranenberg Vastgoed B.V. voor het vertrouwen. Samen met onze partners zullen wij oktober 2020 het distributiecentrum opleveren.