Datum oplevering
Januari 2020
Klant
-
Soort Gebouw
Bedrijfshal, Productie
Sector
Industrie
Status
Opgeleverd

Bedrijfshal Oosterhout

Bedrijfshal Oosterhout


Voor onze opdrachtgever in Oosterhout bouwen we een nieuwe fabriek voor de productie van betonproducten. De nieuwe fabriek zal worden gebouwd op een kavel van 55.000 m2.

Om dit te realiseren zijn we met de opdrachtgever begin 2019 een samenwerking aangegaan om een op maat productiehal te ontwerpen waarin een reeds ingekochte volledige productielijn wordt geïntegreerd. Dit heeft geresulteerd in een hal van 2.900 m2.

  • Casco = Staalconstructie met betonplint van 2800 mm hoogte
  • B.V.O. 2.923 m²
  • Oosterhout

CONFERM

Conferm ontwerpt, adviseert en realiseert state-of-the-art projecten, turnkey opgeleverd en gerealiseerd in nauwe samenwerking met opdrachtgevers, architecten en collega-specialisten. Dit alles onder het motto: “Het creëren van uw ideale werkplek”. Daarnaast zijn wij als ontwerpende bouwer nationale koploper in PGS 15 warehousing.

Conferm, powered by Remmers Bouwgroep, realiseert de gloednieuwe bedrijfshal. Conferm beschikt over de laatste kennis van materiaalinnovaties, bouwtechnieken en wet- en regelgeving. Bovendien doet het team van Conferm voortdurend ervaringen op in de praktijk, tijdens talloze uiteenlopende projecten in het hele land. Die expertise zetten zij graag volledig in ten behoeve van een nieuw bedrijfsgebouw.

Conferm bedankt de opdrachtgever voor het vertrouwen. Samen met onze partners zullen we januari 2020 de nieuwbouw van de fabriek opleveren.