Een nieuw bedrijfspand moet zitten als gegoten

Conferm

Ontwerpende bouwer van utiliteitsgebouwen

Conferm is een ontwerpende bouwer van utiliteitsgebouwen met decennia aan ervaring met beton-, hout,-staal- en hybride constructies. Of u nu een klein kantoorpand laat bouwen of een grootschalig logistiek complex met faciliteiten voor gevaarlijke stoffen: Conferm ontzorgt u tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces.

Conferm beschikt steeds over de laatste kennis van materiaalinnovaties, bouwtechnieken en wet- en regelgeving. Bovendien doen we voortdurend nieuwe ervaringen op in de praktijk, tijdens talloze uiteenlopende projecten in het hele land. Die expertise zetten we graag volledig in ten behoeve van uw bedrijfsgebouw!


Het Conferm Team

Ons team

Conferm wil verwachtingen niet alleen waarmaken, maar als het even kan overtreffen. Die gedrevenheid en bezieling zie je terug in ons hele team.

Van de directie tot de engineers en van BIM-modelleurs tot uitvoerders en timmerlieden. Stuk voor stuk echte professionals met up-to-date kennis en vaardigheden. Conferm investeert namelijk voortdurend in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling, op basis van individuele behoeftes.

Hart voor beton

Conferm is gespecialiseerd in betonbouw. De veelzijdigheid van het materiaal, de verwerkingsmogelijkheden en de maatvastheid geven een ongekende vrijheid in ontwerp en realisatie.

Conferm heeft unieke expertise in huis op het gebied van (voorgespannen) prefab beton en PGS 15. Dat maakt innovatieve oplossingen en complexe toepassingen mogelijk en zorgt voor een feilloze samenwerking met fabrikanten van voorgefabriceerde betondelen.

Wetenschappelijk onderzoek
In opdracht van Conferm hebben twee professoren van de TU Eindhoven (dhr. van Hooff & dhr. van Blocken) wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de voordelen van betonbouw. Het onderzoek toont aan dan betonbouw zorgt voor beter comfort én tot maar liefst 16% zuiniger is! Bent u benieuwd naar het volledige onderzoek, en wilt u graag deze inzien? Klik dan hier! Wil dat zeggen dat we alleen met beton werken? Zeker niet! Conferm realiseert met evenveel passie en vakmanschap constructies van hout of staal en hybride gebouwen. Wij adviseren u graag over de materiaalkeuze waarmee uw bouwplannen optimaal kunnen worden gerealiseerd.

Materialen Conferm
#

Wij creëren uw ideale werkplek

Wij creëren uw ideale werkplek Onze missie: voor u en uw medewerkers de ideale werkplek creëren, waarin alles is afgestemd op het verwezenlijken van uw bedrijfsdoelen. Samen met onze partners realiseren we bedrijfsgebouwen, die steeds weer de verwachtingen overtreffen door de compleetheid van het ontwerp, de efficiency van het bouwproces en de kwaliteit het resultaat. Met een optimale invulling van alle facetten die bij een bouwproject komen kijken, zoals locatie, ontwerp, constructie, functionaliteit, economische haalbaarheid, rendabiliteit, sfeer, duurzaamheid en beleggingswaarde.

Laatste Nieuws

Algemeen

New kid in town

Tijdens de vakbeurs Transport & Logistics kunt u kennis maken met het nieuwe merk van Remmers Bouwgroep. Middels deze nieuwe formule worden de klanten…

Lees meer