#
Algemeen

Voortgang Marine Care Botlek

20 december 2017

Het einde is in zicht! In opdracht van Marine Care B.V. realiseren wij het nieuwe hoofdkantoor & ADR-opslag aan de Oude Maasweg in de Botlek. De nieuwbouw bestaat uit ± 2300 m2 bedrijfshal, die deels geschikt is voor opslag van ADR goederen (PGS 15) en ingericht is met een laboratorium. Het kantoor ± 1000 m2 is voorzien van een markant overstek met kantinefunctie en een overzicht op het laad/los gedeelte.

Marine Care BV is een wereldwijde leverancier van voorverpakte en reinigings- en onderhoudschemicaliën voor de internationale scheepvaart en offshore. Met de nieuwbouw wil Marine Care de ingezette koers doorontwikkelen om zo hun groeiambities te realiseren. Het bouwteam bestaat naast Marine Care B.V. & Conferm uit HDK Architecten te Rotterdam die verantwoordelijk zijn voor het volledige ontwerp en Ingenieursbureau Bartel te Utrecht die hun expertise inbrengen op constructief gebied.

We naderen oplevering en zijn bezig om de puntjes op de i te zetten. Hieronder vindt u impressies van de voortgang van dit prachtige project!