#
Algemeen

Vijfsterren Logistiek "Bedrijfslocaties XXL (?) Logistiek"

11 april 2019

De vraag naar locaties voor XXL (?) logistiek in Zuid-Nederland is onverminderd groot.

Vandaag organiseerde Vijfsterren Logistiek in het Logistics House een bijeenkomst waarin gevestigde bedrijven vertellen over de kracht van de regio Noordoost Brabant. Bezoekers werden op de hoogte gesteld van de laatste ontwikkelingen en de verdere uitwerking van de grotere bedrijventerreinen in deze regio.

Binnen de regio Vijfsterren Logistiek worden de locaties Foodpark II (Veghel), Laarakker (Cuijk) en Heesch West (’s-Hertogenbosch, Oss, Bernheze) ontwikkeld. De vraag die wij hierbij uitdrukkelijk hebben, is hoe wij deze locaties duurzaam en aansluitend op de marktvraag kunnen ontwikkelen? En hoe kunnen de locaties ook maximaal bijdragen aan het regionale logistieke ecosysteem en onze Agrofood-ambities?

William kreeg ook de mogelijkheid om namens Conferm onze visie te vertellen over de logistieke locatie van de toekomst! Op dit moment wordt ook wel gesproken over de Gouden Eeuw in de logistieke markt. Eindgebruikers zijn op zoek naar meer opslagcapaciteit. Welke trends gaan in de toekomst een rol spelen bij de ontwikkeling van nieuw logistiek vastgoed? Robotisering, meerlaagse DC's, beschikbaarheid van personeel en grond, duurzaambouwen noem maar op! Benieuwd naar onze visie? Neem contact met ons op!