#

Partnerovereenkomst Vijfsterren Logistiek

24 januari 2019
Logistics House is het kloppend hart van de logistieke sector in de regio Noordoost-Brabant. Hier ontstaan nieuwe kansen; kansen op groei, kansen op ontwikkeling maar vooral kansen op new business.

Het gezamenlijke doel: een krachtige en duurzame logistieke sector realiseren in Noordoost-Brabant en profilering van de regio als logistieke hotspot. New business genereren, innovatie, scholing, behoud en groei van werkgelegenheid en het aantrekken van investeringen en goederenstromen zijn thema’s die hier hoog op de agenda staan.

Mede door de grote concentratie van nationaal en internationaal toonaangevende bedrijven en van sterke logistieke spelers heeft Noordoost-Brabant zich ontwikkeld tot logistics hotspot. Samenwerking en kennis delen – cross-sectoraal én tussen ondernemers, overheid en onderwijs – vormen in deze regio een krachtige voedingsbodem voor vernieuwing en groei.

Wij zetten graag onze kennis en ervaring in om samen met u te kijken naar wat er nodig is om uw ambities te realiseren! Door partner te worden van vijfsterrenlogistiek delen wij kennis met collega professionals en bereiden wij ons voor op de logistieke toekomst. Is uw bedrijfshuisvesting futureproof?

Raymond van Delden 06 14 23 06 62

Voor meer informatie over het samenwerkingsverband Vijfsterren Logistiek klikt u hier