#
Algemeen

Wederom nieuwbouw voor de Boer!

08 februari 2018

Wij gaan wederom bouwen voor een fantastische klant, familiebedrijf de Boer Transport in de Rijp. Tijdens de bouw van de bedrijfshal in 2013 hebben wij rekening gehouden met een mogelijke uitbreiding. Door onder andere de kolommen en de fundatie te overdimensioneren is de bedrijfshal uitbreidingsgeschikt gebouwd. Deze bedrijfshal zal met circa 2.500 m2 uitgebreid worden.

De Boer Transport

Het familiebedrijf is een internationaal transportbedrijf gespecialiseerd in de op- en overslag van goederen. Met opslagruimtes in zowel de Rijp als in Echt zijn zij in staat om veel verschillende soorten producten op te kunnen slaan. Eén van de belangrijke activiteiten van De Boer Transport is het containervervoer van en naar de havens van Amsterdam, Rotterdam en Antwerpen. Tevens zijn ze ook actief in bloembollen- en sierteeltvervoer van en naar de bloemenveilingen.

Maak beloftes waar en overtref ze. Vertrouwen is de sleutel tot kwaliteit en succes .

Wij danken familie de Boer voor het vertrouwen in Conferm! Naar verwachting zullen wij de uitbreiding opleveren eind Q3 van 2018. Voor impressies van de bestaande bedrijfshal klikt u hier.