#
Algemeen

Nationale Distributie Dag; the future of logistics

29 november 2018

Tijdens de Nationale Distributiedag 2018 werden de bezoekers rondgeleid door het door ons in 2017 gerealiseerde distributiecentrum van Broekman Logistics op de Maasvlakte. In opdracht van Dudok Vastgoed Maasvlakte bv. hebben wij dit distributiecentrum gerealiseerd. Het voormalige Reebok warehouse is aan twee zijden uitgebreid met in totaal ±22.000 m² magazijnoppervlakte, die voor ca. de helft geschikt is voor de opslag van ADR-goederen (PGS-15). Het nieuwe magazijn is voorzien van ca. 4000 m² aan mezzaninevloer, 20 docks en 650 m² kantoorruimte.

BYD Europe heeft deze locatie gekozen voor de opslag en distributie van hun assortiment in elektrische heftrucks. BYD is een technologisch bedrijf met haar hoofdkantoor in Shenzhen, China. Tegenwoordig is het bedrijf actief op het gebied van IT, automotive, nieuwe energie en spoorvervoer. Een van de producten van BYD is de elektrische heftruck. De BYD elektrische heftrucks zijn voorzien van lithium ijzer-fosfaat batterijen. Naast de productie van de e-voertuigen ontwikkelt het bedrijf een ‘Zero Emission Energy Ecosysteem’ dat toegepast kan worden voor steden en bedrijven met duurzame ambities.

Is uw bedrijfshuisvesting futureproof?
De NDD 2018 was een dag vol inspirererende en enthousiaste sprekers, met als hoofdthema; The Future of Logistics. Veel kennis opgedaan van logistiek. Bedankt NDL voor de organisatie!