#
,

MEET THE TEAM, JERRY DE BLOK

19 februari 2020

Wie zijn de mensen achter CONFERM? Collega Jerry de Blok is sinds oktober 2019 werkzaam voor CONFERM als Commercieel Manager Bedrijfshuisvesting. Hij houdt zich voornamelijk bezig met nieuwe projecten voor bestaande- en nieuwe relaties waarbij hij instapt vanaf het eerste idee.

Op de vraag wie Jerry in een notendop is antwoord de Vlaardinger het volgende: “Nou, ten eerste denk ik niet dat ik in een notendoppie pas. Daar ben ik te groot voor”. Daarnaast is hij vader van drie kinderen; Esmée, Matthias en Jade. Hij omschrijft zichzelf als open, sociaal en lief.

Binnen CONFERM is hij onze Commercieel Manager Bedrijfshuisvesting. In deze functie ondersteunt hij de klant vanaf het eerste idee bij uitbreiding, verhuizing of nieuwbouw. Jerry kijkt samen met de klant waar de nieuwbouw aan moet voldoen en stelt samen met de klant een zogenoemd programma van eisen (PvE) op. CONFERM maakt vanuit daar (indien gewenst) een ontwerp.

“Mijn eerste gesprek was bij McDonalds”

Jerry heeft zijn eerste gesprek met William Holvoet, directeur CONFERM, bij McDonalds gehad. Hij kijkt terug op een fijn en open gesprek.

Jerry werkt nu een half jaar bij CONFERM. Als ik hem vraag hoe hij terugkijkt op de afgelopen periode geeft hij aan dat de eerste weken hectisch waren mede door onze deelname aan LOGISTICA. Deze logistieke beurs heeft er wél voor gezorgd dat Jerry zijn collega’s snel heeft leren kennen.

Hij omschrijft het team van CONFERM als enthousiast, positief en hardwerkend voor elkaar. Hier is hij erg trots op. Hij is snel opgenomen binnen het team en is daarnaast blij met de diversiteit aan werkzaamheden. De ontzorging die CONFERM biedt aan de klant tijdens het ontwerp- en bouwproces spreekt hem heel erg aan. Ook spart hij vaak met collega Julian van de Sande, Commercieel Manager Wonen en Zorg. Wonen en Zorg is één van de andere marktvensters binnen Remmers Bouwgroep.

Op dit moment is hij druk met zowel bestaande relaties als nieuwe prospects- en leads om te kijken of er nieuwe projecten gerealiseerd kunnen worden. Jerry zet de klant centraal door te luisteren naar de wensen en behoeften. Daarna neemt hij de klant mee in de kennis en kunde van CONFERM en begeleidt ze door het totale ontwikkelproces. Dit wordt erg gewaardeerd bij de klant.

Tot slot vraag ik waar Jerry ontspanning uit haalt. Hij houdt van koken, maar vooral van lekker eten. Daarnaast tennist en loopt hij graag hard of gaat met vrienden of zijn kinderen op stap.