#
,

MEET THE TEAM, BART DEKKERS

04 maart 2020

Wie zijn de mensen achter CONFERM? Collega Bart Dekkers is sinds het eerste uur werkzaam bij CONFERM. Hij houdt zich voornamelijk bezig met het calculeren van projecten. Daarnaast is hij ook betrokken bij de centrale inkoop van verschillende disciplines en ondersteunt daar waar nodig de werkvoorbereiding.

Bart woont samen met zijn vrouw Margot en drie kinderen; Pim(3), Cato(2) en Bram(10 mnd.) in Vlijmen. Hij omschrijft zichzelf als een echte familieman en spendeert dan ook graag zijn vrije tijd aan het gezin. Ook heeft hij naar eigen zeggen een ‘fanatieke’ Golden Retriever genaamd Sammie.

Design & Build trajecten doet Bart graag. Bij dit soort trajecten zit CONFERM vanaf het eerste idee bij de klant aan tafel. Tijdens een Design & Build traject staan de wensen van de klant centraal en worden deze meegenomen in de uitwerking van het nieuwbouwproject. Dit vindt Bart belangrijk.  ‘Ik heb al meerdere keren ervaren dat er een hechte band ontstaat met de klant, omdat wij als CONFERM zowel zakelijk als privé geïnteresseerd en betrokken zijn.’

Op dit moment is Bart druk met de calculatie van een groot distributiecentrum en daarnaast verricht hij ook voorbereidingen en gedeeltelijk de inkoop van nieuwbouwprojecten Versteijnen en OQEMA. Daarnaast gaat Bart mee naar klanten om hun wensen te inventariseren zodat deze vervolgens vertaald kunnen worden naar bouwkundige tekeningen door onze engineeringsafdeling. 

Voordat Bart bij CONFERM terecht kwam werkte hij al ruim 12 jaar samen met William Holvoet. Hij is destijds als tekenaar begonnen.

Op de vraag wat hij leuk vindt aan werken bij CONFERM antwoord Bart dat hij de waardering, verantwoordelijkheid, laagdrempeligheid en diversiteit als heel prettig ervaart. ‘Door deze positieve bedrijfseigenschappen heb je alle kansen en mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Ook het teamgevoel is een belangrijk aspect dat zeker aanwezig is binnen CONFERM.’

“We zijn eigenlijk vrienden”


Over de sfeer zegt hij dat iedereen elkaar wil helpen ongeacht hoe druk ze het zelf hebben. Bart omschrijft het team meer als vrienden dan collega’s.

Ook vraag ik Bart waar hij trots op is binnen CONFERM. Hij geeft aan trots te zijn op de ontwikkelingen die CONFERM doorgemaakt heeft. ‘We zijn drie jaar geleden begonnen zonder engineeringsafdeling. Inmiddels is deze afdeling er wel en is deze in staat om alle trajecten van ontwerp tot met oplevering te doorlopen. Hierbij zijn wij ook in staat om vooraf de mogelijke risico’s te inventariseren zodat hier tijdig op ingespeeld kan worden.’

Tot slot vraag ik Bart waar hij ontspanning uit haalt. Vroeger was dit voornamelijk tennis en motorrijden, maar tegenwoordig loopt hij graag iedere dag een paar uur met zijn ‘fanatieke’ Golden Retriever.