#
,

MEET THE TEAM, AFDELING DESIGN (EN WAT ZIJ KUNNEN BETEKENEN VOOR UW BEDRIJFSHUISVESTING)

06 mei 2020

Wie zijn de mensen achter CONFERM? Collega’s Nikki Broeken en Ruud Vogelaar zijn werkzaam op onze Design afdeling. Beide houden zich bezig met interieur- en afbouw omtrent onze projecten.

Ruud vertelt dat hij samen met zijn vrouw in Tiel woont. Dochters Jasmijn (23) en Isis (21) wonen inmiddels op zichzelf. ‘Ik was al jong bezig met het visuele aspect van alles om me heen. Ik creëer graag dingen, wil graag weten hoe dingen in elkaar zitten en denk in plaatjes.’

Nikki woont samen met haar vriend Bram in Raamsdonksveer. ‘Ik heb een creatieve opleiding gedaan in Boxtel en werk sinds twee jaar bij CONFERM.’ Nikki wordt graag geprikkeld door de diversiteit in haar werkzaamheden.

Nikki is onze interieur- en afbouw ontwerper. ‘Na ontwerp van het casco gebouw haak ik in en neem ik de klant mee op reis in de mogelijkheden van de technische aspecten van de afbouw en het interieur zelf. Hierbij houd ik rekening met de wensen van de klant en aansluiting op het gebouw en haar functies.’ Ze vertelt dat ze daarnaast ook productietekenwerk doet. Zo tekent ze onder andere prefab betonnen gebouwen uit. Hiervoor heeft ze een interne opleiding gehad bij onze prefab betonleverancier. ‘Door deze opleiding heb ik ook zicht op de constructieve kant van het gebouw en kan ik de klant optimaal adviseren en ondersteunen bij de afbouw.'

Ruud zet de klant en gebruiker centraal bij het beoordelen van het interieur. Hij kijkt naar vormgeving, maar ook bijvoorbeeld naar de indeling van het pand en de routing die daarbij hoort. ‘Ik stel me altijd de vraag: ‘Hoe gebruik je als klant een pand?’ Daarnaast kijk ik samen met de klant of de identiteit van het bedrijf een rol speelt bij de uitstraling van het pand en wordt dit eventueel vertaald in de vormgeving en de toegepaste materialen.’ Tevens is hij verantwoordelijk voor de structurele inkoop. Hierbij staat het opbouwen van duurzame relaties met onderaannemers centraal.

“CONFERM gaat verder waar de traditionele aannemer stopt”

CONFERM ondersteunt een project vanaf het eerste idee tot aan realisatie. ‘We gaan verder waar de traditionele aannemer stopt.’ Ruud geeft aan dat openheid van zaken geven hierbij erg belangrijk is. ‘De klant weet bij ons precies wat ze kunnen verwachten, maar ook wat wij van hen verwachten.’ Hij geeft aan dat dit tevens geldt voor de partnerships die we hebben met leveranciers en onderaannemers.

“Binnen een paar minuten wisten we dat we dezelfde visie hebben”

Op de vraag hoe ze bij CONFERM terecht zijn gekomen vertelt Ruud dat dit via een gezamenlijke connectie is. ‘Binnen een paar minuten kwamen William en ik erachter dat we dezelfde visie hebben over bedrijfsvoering en het centraal zetten van de klant.’ Collega Sebastiën, constructeur bij CONFERM, heeft Nikki getipt over een vacature bij CONFERM en zij is op deze manier bij ons terecht gekomen.

Als ik vraag hoe het designproces in zijn werk gaat geven Ruud en Nikki aan dat iedere situatie uniek is. ‘Het begint altijd met een oriënterend gesprek met de klant.’ Ruud: ‘Tijdens zo een gesprek wordt besproken wat de klant aan wensen heeft. Aan de hand van (door)vragen wordt de wens eventueel bijgesteld en afhankelijk van de fase waarin het project zit maakt CONFERM een schets tot aan complete 3D beelden of zelfs een 3D animatie.’ Op dit moment zijn beide druk met het interieur- en de afbouw van NAPOLEON in Tiel. Ruud houdt zich bij dit project bezig met het technische gedeelte van de afbouw en Nikki met het interieur.

Over de sfeer zeggen ze dat de medewerkers van CONFERM één team zijn. De collega’s vullen elkaar aan en willen samen het resultaat behalen.

Tot slot vraag ik ook Nikki en Ruud waar ze ontspanning uithalen. Nikki gaat graag met haar vriend of vriendinnen eten en houdt van mensen om zich heen. Ruud geeft aan ontspanning te halen uit inspanning. Wekelijks neemt hij met een paar vrienden deel aan een zogeheten Hatha Yogales.

Benieuwd naar mogelijkheden voor uw bedrijfshuisvesting? Neem vrijblijvend contact op met collega's Jerry de Blok (+316 82316161) of William Holvoet (+316 52413750).