Algemeen

Magazine FOOD - Locaties | Beleid | Experience

15 december 2017

Het nieuwe magazine FOOD - 'locaties | beleid | experience' is verschenen met daarin een artikel over Conferm, het label voor bedrijfshuisvesting van Remmers Bouwgroep. Het magazine is een communicatieplatform voor de foodindustrie, overheid en vastgoedprofessionals. Met name specifieke vestigingslocaties voor de foodindustrie zullen hierin worden behandeld, maar ook de visie en het beleid van de overheid, kennisinstituten & branche- en belangenorganisaties.

In het artikel vertellen wij u meer over de kracht van onze aanpak en hoe wij het bouwproces organiseren vanaf een wit blad papier. Daarbij kunnen wij bogen op een 'proven track record' in diverse branches waaronder industrie, logistiek, e-commerce en FOOD.

Bouwen op gegronde en solide keuzes, dan zit uw nieuwe bedrijfspand als gegoten voor de toekomst!

Wij zijn voorstander van het juiste materiaal in de juiste situatie en zetten waar gewenst of nodig dan ook een breder gamma aan materialen in. Zo bereiken we dat een gebouw een waardevaste investering blijft. Het volledige artikel in het magazine FOOD kunt u hier lezen. Een uitgesproken kans om te lezen wat onze toegevoegde waarde is bij uw huisvestigingsvraag.