#

Gevaarlijke stoffen veilig opgeslagen volgens PGS 15

25 november 2016

Voor de opslag van gevaarlijke stoffen moet uw bedrijfspand voldoen aan strenge eisen, onder meer op het gebied van brandveiligheid en milieu. Conferm heeft alle benodigde expertise in huis om bedrijfsgebouwen te realiseren die voldoen aan de PGS 15-wetgeving.

De richtlijnen en regelgeving voor opslag van gevaarlijke stoffen worden steeds strenger en veranderen voortdurend. Deze ontwikkelingen stellen hoge eisen aan uw vastgoed. Denk hierbij onder meer aan de richtlijnen voor brand- en milieuveiligheid uit de Publicatiereeks Gevaarlijke Stoffen en de richtlijnen voor brandblus- en beheersystemen.

Voorop in ADR-distributiecentra

Conferm loopt voorop in het ontwerpen en realiseren van panden voor opslag van gevaarlijke stoffen. Zo realiseerden we het gloednieuwe ADR-distributiecentrum voor Neele-Vat Logistics op de Maasvlakte (het grootste ADR DC van Nederland), het ADR distributiecentrum van Versteijnen Logistics op de Vossenberg in Tilburg en een bedrijfsgebouw voor het opslag- en productiebedrijf Diffutherm B.V. op het Kempische Bedrijvenpark in Bladel.