Datum oplevering
Oktober 2020
Klant
Wolf Steel Europe
Soort Gebouw
Bedrijfshal, Logistieke dienstverlening, Opslagruimte
Sector
Groothandel, E-commerce, Retail, Warehousing
Status
Opgeleverd

Napoleon Grills

Distributiecentrum NAPOLEON GRills

Het Canadese Wolf Steel Europe is onder de merknaam Napoleon Grills de tweede grootste fabrikant van bbq’s en buitenkeukens van de wereld. In Tiel is het nieuwe pand voor Napoleon Grills gerealiseerd.

  • Casco = Staalconstructie
  • B.V.O. 22.000 m²
  • Tiel

Het pand bestaat uit kantoorruimte en hal van ongeveer 20.000 m2. Het geheel zal, zoals meestal het geval is, geen rechte doos zijn, maar zal in zijn geheel schuin weglopen.
De bedrijfshal zal worden voorzien van een moderne gevel, met een geheel eigen uitstraling. De 20 laaddocks zullen daarvan een onderdeel zijn.

CONFERM

Conferm ontwerpt, adviseert en realiseert state-of-the-art projecten, turnkey opgeleverd en gerealiseerd in nauwe samenwerking met opdrachtgevers, architecten en collega-specialisten. Dit alles onder het motto: “Het creëren van uw ideale werkplek”. Daarnaast zijn wij als ontwerpende bouwer nationale koploper in PGS 15 warehousing.

Conferm, powered by Remmers Bouwgroep, realiseert het gloednieuwe distributiecentrum van NAPOLEON GRILLS. Daarnaast biedt het tevens kantoorruimte. Conferm beschikt over de laatste kennis van materiaalinnovaties, bouwtechnieken en wet- en regelgeving. Bovendien doet het team van Conferm voortdurend ervaringen op in de praktijk, tijdens talloze uiteenlopende projecten in het hele land. Die expertise zetten zij graag volledig in ten behoeve van een nieuw bedrijfsgebouw.

Conferm bedankt NAPOLEON GRILLS voor het vertrouwen. Samen met onze partners zullen wij juli 2020 het distributiecentrum opleveren.