Datum oplevering
tweede kwartaal, 2021
Klant
KF Kwadraat, Projectontwikkeling DC Borchwerf
Soort Gebouw
Bedrijfshal, Distributiecentrum
Sector
Warehousing
Status
Uitvoering

F300 BORCHWERF

Op bedrijventerrein Borchwerf F300 te Roosendaal realiseren wij (Bouwcombinatie Remmers Bouwgroep en MarQant Bouwmeesters) in opdracht van KF kwadraat Projectontwikkeling DC Borchwerf.

Op het kavel van 3,5 hectare groot realiseren wij het warehouse dat deels gehuurd gaat worden door Cable Partners B.V. Naar verwachting zal de oplevering plaats vinden Q2 van 2021.

Het bedrijfspand bestaat uit 15.852 m2 warehouse en twee kantoren van 880 en 443 m2. De fundering onder het gebouw is van prefab of vibro funderingspalen. De gevel bestaat gedeeltelijk uit geprefabriceerde en thermisch geïsoleerde betonnen plinten. De gevel boven de betonnen plint en de volledige voorgevel bestaat uit sandwichpanelen.

  • Casco = Staalconstructie
  • B.V.O.  ca. 17.000 m²
  • Roosendaal

CONFERM

Conferm ontwerpt, adviseert en realiseert state-of-the-art projecten, turnkey opgeleverd en gerealiseerd in nauwe samenwerking met opdrachtgevers, architecten en collega-specialisten. Dit alles onder het motto: “Het creëren van uw ideale werkplek”. Daarnaast zijn wij als ontwerpende bouwer nationale koploper in PGS 15 warehousing.

Conferm, powered by Remmers Bouwgroep, realiseert het gloednieuwe bedrijfspand van KF Kwadraat. Daarnaast biedt het tevens kantoorruimte. Conferm beschikt over de laatste kennis van materiaalinnovaties, bouwtechnieken en wet- en regelgeving. Bovendien doet het team van Conferm voortdurend ervaringen op in de praktijk, tijdens talloze uiteenlopende projecten in het hele land. Die expertise zetten zij graag volledig in ten behoeve van een nieuw bedrijfsgebouw.

Conferm bedankt KF Kwadraat voor het vertrouwen. Samen met onze partners zullen wij tweede kwartaal 2021 het distributiecentrum opleveren.