Datum oplevering
Opgeleverd
Klant
Stemar Projectontwikkeling BV
Soort Gebouw
Kantoor
Sector
Retail
Status
Opgeleverd
Stemar Projectontwikkeling BV

Bedrijfsverzamelgebouw Oud-Beijerland

Aan de rand van Oud-Beijerland ligt het bedrijventerrein De Bosschen. Hier ontwikkelt Stemar Projectontwikkeling BV een kwalitatief hoogwaardig bedrijfsverzamelgebouw aan de Edisonstraat op een uitstekende locatie aan de rand van het bedrijventerrein. Oud-Beijerland heeft vandaag de dag nog steeds een regionale centrumfunctie binnen de Hoeksche Waard op het gebied van wonen, werken, sporten en onderwijs. Er worden in totaal 28 multifunctionele bedrijfsunits gerealiseerd.

Het bedrijfsverzamelgebouw heeft een totale vloeroppervlakte van circa 3.222 m2 en wordt gerealiseerd op een kavel van 4.000 m2. De bedrijfsunits zijn beschikbaar vanaf circa 100 m2. Indien gewenst, is er de mogelijkheid om meerdere naast elkaar gelegen units te koppelen, zodat een grotere bedrijfsruimte gecreƫerd wordt. Door naast elkaar gelegen units met elkaar te combineren, kunnen veel grotere ruimten gecreƫerd worden.

Eigentijdse architectuur, gecombineerd met duurzame materialen geeft dit complex een uitstraling op niveau. Het project wordt volgens de modernste normen en eisen gebouwd en uiteraard kan er met specifieke wensen van de gebruiker rekening worden gehouden.

  • Casco = Betonconstructie
  • B.V.O. 3222 m2