Een nieuw bedrijfspand moet zitten als gegoten

Conferm

Ontwerpende bouwer van utiliteitsgebouwen

Conferm is een ontwerpende bouwer van utiliteitsgebouwen met decennia aan ervaring met beton-, hout,-staal- en hybride constructies. Of u nu een klein kantoorpand laat bouwen of een grootschalig logistiek complex met faciliteiten voor gevaarlijke stoffen: Conferm ontzorgt u tijdens het gehele ontwerp- en bouwproces.

Conferm beschikt steeds over de laatste kennis van materiaalinnovaties, bouwtechnieken en wet- en regelgeving. Bovendien doen we voortdurend nieuwe ervaringen op in de praktijk, tijdens talloze uiteenlopende projecten in het hele land. Die expertise zetten we graag volledig in ten behoeve van uw bedrijfsgebouw!


Het Conferm Team

Ons team

Conferm wil verwachtingen niet alleen waarmaken, maar als het even kan overtreffen. Die gedrevenheid en bezieling zie je terug in ons hele team.

Van de directie tot de engineers en van BIM-modelleurs tot uitvoerders en timmerlieden. Stuk voor stuk echte professionals met up-to-date kennis en vaardigheden. Conferm investeert namelijk voortdurend in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling, op basis van individuele behoeftes.

#

Wij creëren uw ideale werkplek

Wij creëren uw ideale werkplek Onze missie: voor u en uw medewerkers de ideale werkplek creëren, waarin alles is afgestemd op het verwezenlijken van uw bedrijfsdoelen. Samen met onze partners realiseren we bedrijfsgebouwen, die steeds weer de verwachtingen overtreffen door de compleetheid van het ontwerp, de efficiency van het bouwproces en de kwaliteit het resultaat. Met een optimale invulling van alle facetten die bij een bouwproject komen kijken, zoals locatie, ontwerp, constructie, functionaliteit, economische haalbaarheid, rendabiliteit, sfeer, duurzaamheid en beleggingswaarde.

Laatste Nieuws