Werken met passie en vuur

Werkwijze

Van eerste idee tot turn key oplevering

U wilt uitbreiden, verhuizen of een nieuw bedrijf starten? Wat de reden voor uw nieuwbouwplannen ook is, Conferm zet haar kennis en ervaring in om samen met u te kijken naar wat er nodig is om uw ambities te realiseren. Ons doel: een zo compleet mogelijk gebouw, dat optimaal bijdraagt aan uw bedrijfsactiviteiten. Nu en in de toekomst, zodat uw nieuwbouw een waardevaste investering blijf.


Alle zorgen uit handen

Conferm neemt u graag alle zorgen uit handen. We kunnen u ondersteunen vanaf het eerste idee, met advies bij de aankoop van de grond, de financiering, het aanvragen van de omgevingsvergunning en – indien nodig – zelfs bij het vinden van een geschikte locatie. Maar eerst komen we graag bij u langs. Zo krijgen we een goed beeld van uw logistieke omgeving en kunnen we u adviseren over de te volgen aanpak.

Van programma van eisen tot ontwerp

Conferm brengt de eisen aan uw gebouw nauwkeurig in kaart. Op basis daarvan komt het programma van eisen (PvE) tot stand. Samen met u visualiseren we uw verwachtingen van het ontwerp, de esthetiek en de indeling, maar ook de keuze voor bepaalde bouwmaterialen en het bouwproces zelf. Vervolgens ontstaat het ontwerp voor uw bedrijfsgebouw. Dat kan in samenwerking met een architect die u zelf aandraagt. Maar Conferm kan het ontwerp ook voor u (laten) verzorgen door een architectenbureau waar we al jaren nauw mee samenwerken.

Zie niets over het hoofd

Pro-actief advies en ondersteuning tijdens alle stadia van ontwikkeling, bouw en gebruik.

Specialistische expertise in eigen huis

Conferm heeft specialistische expertise in eigen huis. Daardoor houden we tijdens alle stadia van het ontwerp- en bouwproces volledig overzicht op het hele project. Zo zorgen we voor maximale efficiency tijdens de bouw en de hoogst mogelijke kwaliteit van het resultaat. Na de turn-key oplevering kunt u dus direct in uw bedrijfsgebouw aan de slag. En ook daarna kan Conferm u ondersteunen met het onderhoud op basis van een onderhoudsplan op maat.

Klaar voor gebruik, tot in de details

Conferm realiseert bedrijfsgebouwen die volledig zijn afgestemd op de ondernemingsdoelen van onze opdrachtgevers. Van de indeling en materialisatie tot de afwerking en het interieur. Turn-key betekent dus ook echt dat uw gebouw helemaal gereed is voor gebruik. Zorgt u liever zelf voor de afwerking? Conferm kan uw bedrijfsgebouw ook casco opleveren.

Daarnaast kunnen we tevens samenwerken op basis van een Bouwteamovereenkomst, Design & Build en Engineering & Build en staan wij open voor andere samenwerkingsmogelijkheden.

Turn-key

Klaar voor gebruik, tot in de details

Conferm realiseert bedrijfsgebouwen die volledig zijn afgestemd op de ondernemingsdoelen van onze opdrachtgevers. Van de indeling en materialisatie tot de afwerking en het interieur. Turn-key betekent dus ook echt dat uw gebouw helemaal gereed is voor gebruik.

Zorgt u liever zelf voor de afwerking? Conferm kan uw bedrijfsgebouw ook casco opleveren. Daarnaast kunnen we tevens samenwerken op basis van een Bouwteamovereenkomst, Design & Build en Engineering & Build en staan wij open voor andere samenwerkingsmogelijkheden.

Engineering

Eigen ontwerp-, teken- en engineeringafdeling

Conferm beschikt over een eigen ontwerp-, teken- en engineeringafdeling. Zo kunnen we de werkzaamheden tijdens alle stadia van een project nauwkeurig op elkaar laten aansluiten. Hierdoor zijn we in staat om snel, adequaat en efficiënt te ontwerpen en bouwen.

Onze engineeringafdeling werkt met state-of-the-art 3D (BIM-)software, te weten REVIT, TEKLA en AUTOCAD. Daardoor kunnen we bijvoorbeeld zonder tussenstappen de specificaties van geprefabriceerde delen communiceren met de fabrikant. Dat zorgt voor een naadloze afstemming van planningen, kostenbesparing, optimale kwaliteit en minimale faalkosten.

Prijsbepaling

Geen onvoorziene kosten, gegarandeerd

Als specialist in utiliteitsbouw, met ervaring met talloze grote en kleine projecten, kunnen we de ontwerp- en bouwkosten van tevoren nauwkeurig vaststellen. Inclusief de sluitposten, die nog wel eens 'vergeten' worden. Conferm kent de valkuilen die voor vertraging kunnen zorgen, en voorkomt dat achteraf meerwerk of aanpassingen nodig zijn. Daarom durven we ook gerust te garanderen dat u niet met onvoorziene kosten te maken krijgt.

Voorbereiding

Snel schakelen

Onze werkvoorbereiders bereiden elk project minutieus voor. Het gebruik van hoogwaardige 3D-softwarepakketten (BIM modellen) zorgt dat we snel kunnen schakelen met leveranciers, bouwdirectie en gemeente. Dat bespaart kostbare tijd in de voorbereiding, controle- en goedkeuringsfase.

Uitvoering

Kwaliteit, planning en oplevering optimaliseren

Conferm heeft vaste partners waar we vaak al jarenlang mee samenwerken. Door co-makerschap met gerenommeerde, innovatieve fabrikanten en leveranciers kunnen we kwaliteit, planning en oplevering optimaliseren. Daarnaast beschikt Conferm over eigen, all round vaklieden die in de hele breedte van het bouwtraject inzetbaar zijn.

Waar mogelijk werken we LEAN. Dat wil zeggen dat we vanaf de start van het project de werkzaamheden en planningen van onze medewerkers en ketenpartners op elkaar afstemmen. Dat verzekert de kortst mogelijke bouwtijd en de hoogst mogelijke kwaliteit.

Onderhoud

Conferm houdt uw bedrijfspand in optimale staat

Ook na de ingebruikname wilt u er natuurlijk van verzekerd zijn dat uw bedrijfspand steeds in optimale conditie verkeert. Daarom staat onze 24-uursonderhoudsdienst elke dag voor u klaar. Voor een snelle oplossing van reparaties, opleverings- en garantiepunten, en calamiteiten- en planmatig onderhoud.