Thuis in het juiste materiaal gebruik

Groothandel Branche gebouwen

Groothandel

Conferm bouwt bedrijfspanden voor groothandels in food en AGF. Samen met u zorgen we voor de ideale omgeving voor geconditioneerde en efficiënte opslag en verwerking van verse producten. Optimaal ingericht voor beheersing van kwaliteit, hygiëne en voedselveiligheid.

Bekijk Groothandel projecten

Automotive Branche gebouwen

Automotive

Van garage tot dealer-showroom of experience centre. Conferm ontwerpt en bouwt bedrijfsgebouwen in de automotive-sector, volledig afgestemd op de specifieke functionaliteit en (brand)veiligheidseisen in de mobiliteitsbranche.

Bekijk Automotive projecten

E-commerce Branche gebouwen

E-commerce

Zorg voor optimale afhandeling van weborders in een distributiecentrum dat vanaf het eerste ontwerp is gericht op perfecte fulfillment. Van de ontvangst van goederen en opslag tot de afhandeling van webshop-bestellingen en retouren.

Bekijk E-Commerce projecten

Retail Branche gebouwen

Retail

Bied uw klanten een inspirerende shopping-ervaring met een winkelpand dat uw detailhandelsconcept tot in de puntjes gestalte geeft. Van winkelcentrum tot superstore: Conferm denkt in alle projectfases met u mee over de optimale realisatie van uw retail-vastgoed.

Bekijk Retail projecten

Gevaarlijke stoffen / PGS-15 Branche gebouwen

PGS-15 / Gevaarlijke stoffen

Voor de opslag van gevaarlijke stoffen moet uw bedrijfspand voldoen aan strenge eisen, onder meer op het gebied van brandveiligheid en milieu. Conferm heeft alle benodigde expertise in huis om bedrijfsgebouwen te realiseren die voldoen aan de PGS 15-wetgeving.

Bekijk PGS-15 projecten

Warehousing Branche gebouwen

Warehousing

Conferm ontwerpt, engineert en bouwt magazijnen voor opslag en overslag van zowel food- als non-food, bulk- en partijgoederen. Optimaliseer de bevoorradingsketen met maatwerkfaciliteiten voor onder meer inbound, opslag, orderpicking en integrated value added logistics (VAL).

Bekijk Warehousing projecten

Logistiek Branche gebouwen

Logistiek

State-of-the-art logistieke faciliteiten maken een gestroomlijnd supply chain management mogelijk. Met multi-user of dedicated bedrijfsgebouwen op maat voor op- en overslag, distributie en aanvullende logistieke dienstverlening als assemblage, herverpakking en etiketteren.

Bekijk Logistiek projecten

Publieke Branche gebouwen

Publiek

Utiliteitsbouw voor leisure en maatschappelijke functies – zoals bioscoopcomplexen en scholen – stelt bijzondere eisen aan afwerking en comfort. Conferm ontwerpt en bouwt met aandacht voor de gebruiker en realiseert een optimale functionaliteit en verblijfservaring. Van woning tot bioscoop.

Bekijk Publieke projecten

Industrie Branche Gebouwen

Industrie

Neem een voorsprong op de concurrentie met toekomstbestendige productiefaciliteiten. Conferm heeft alle expertise in huis voor industriebouw in alle soorten en maten en elke mate van complexiteit. Met continue focus op betrouwbaarheid, planningszekerheid, kwaliteit en kostenbeheersing.

Bekijk Industrie projecten